Λουτρά και Υδροθεραπεία

 

 

Εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» με την ομώνυμη ιαματική πηγή. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν ΦΥΣΙΚΑ λουτρά, ΘΕΡΜΑ λουτρά και ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ, τα οποία ενδείκνυνται για χρόνιες παθήσεις, όπως ρευματικά, αρθρίτιδες, νευραλγίες, ισχιαλγίες, παθήσεις του αυχένα, δερματοπάθειες και γυναικολογικές παθήσεις.
Στο υδροθεραπευτήριο λειτουργεί εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα [υπερχείλισης – υδρομασάζ] με ιαματικό νερό, όπως επίσης και αίθουσα μασάζ – φυσικοθεραπείας και αίθουσα αποδυτηρίων. Υπάρχει, επιπλέον, ιατρός για την προβλεπόμενη ιατρική εξέταση και παρακολούθηση των πελατών καθ’ όλη τη διάρκεια της λουτροθεραπείας τους.
Το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» λειτουργεί σύμφωνα με τους επιστημονικούς κανόνες της υδροθεραπευτικής. Δέχεται και εξωτερικούς πελάτες, λειτουργεί από Ιούνιο έως τέλη Οκτωβρίου (αναμένεται συνεχής λειτουργία). Είναι συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως επίσης και με το πρόγραμμα του θεραπευτικού τουρισμού. 
Το ξενοδοχείο «ΑΙ ΠΗΓΑΙ» και το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» σας περιμένουν να μας επισκεφθείτε και να αφεθείτε στην ευεργετική επίδραση του ιαματικού νερού.

 

Εγκαταστάσεις